Ισχύς εν τη (οικογενειακή) ενώσει!

Μία οικογένεια εργάζεται με επίκεντρο της τη μουσική και την αγάπη της για τον ελληνικό πολιτισμό...

Η οικογένεια Κουμαρτζή είχε πάντα ως επίκεντρο της καθημερινής ζωής της την αγάπη για τη μουσική, καθώς αυτή συνόδευε πάντα τις καλές και τις κακές στιγμές της. Ο πατέρας, Αναστάσιος, υπήρχε αυτοδίδακτος μουσικός, συμμετείχε από νεαρή ηλικία σε ερασιτεχνικά μουσικά σχήματα, ενώ τα τελευταία χρόνια η οργανοποιΐα αποτελεί τη δεύτερη μεγάλη του αγάπη. Μαζί με την Ελένη, τη μητέρα της οικογένειας, συνέβαλαν ουσιαστικά στην ίδρυση του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού, όπου έφεραν σε επαφή με τον μουσικό πολιτισμό μέλη της τοπικής κοινωνίας μέσω χορωδιών, τμημάτων εκμάθησης μουσικών οργάνων σε παιδιά, χορευτικών τμημάτων, πολιτιστικών φεστιβάλ κ.ά. Ο Ιορδάνης Κουμαρτζής ακολούθησε από μικρός τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, την οποία και υπηρετεί πιστά ως επαγγελματίας πλέον του χώρου. Με σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία πάνω στη Jazz μουσική και το μπάσο (ηλεκτρικό και κόντρα μπάσο), είναι συνιδρυτής του latin σχήματος aperito (www.aperitotheband.com) ενώ διδάσκει μουσική σε μικρότερες ηλικίες. Ο Νικόλαος, ο δεύτερος ηλικιακά γιός, είχε την απαραίτητη (από την οικογένεια) μουσική παιδεία σε νεαρή ηλικία. Η αγάπη του για τον πολιτισμό μεταφράστηκε σε μία καριέρα ως συγγραφέας, ενώ από το 2010 συνίδρυσε και αποτελεί καλλιτεχνικό διευθυντή των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή και των Εκδόσεων iWrite.gr. Με πλούσιες σπουδές σε Ελλάδα και εξωτερικό (Ma in Publishing, MSc in Strategic Product Design, υπ. διδάκτορας στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του Α.Π.Θ.), επέστρεψε στην Ελλάδα να επιχειρήσει πιστεύοντας ότι το ελληνικό πνεύμα μπορεί να αποτελέσει προϊόν προς εξαγωγή. Ο Θοδωρής, ο βενιαμίν της οικογενείας, ακολούθησε ερασιτεχνικά τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, και είναι ο κινητήριος μοχλός πίσω από το μουσικό project Reggetiko. Με σπουδές στην Πληροφορική και εμπειρία ως web και graphic designer, αποτελεί το κομμάτι που συμπλήρωσε το παζλ στη νέα προσπάθεια της φαμίλιας Κουμαρτζή, τα “Μουσικά Όργανα Αναστάσιος”.

Κουμαρτζής Αναστάσιος

Κατασκευαστής Μουσικών Οργάνων Ο Αναστάσιος Ι. Κουμαρτζής ασχολείται με την οργανοποιΐα για περισσότερα από δέκα χρόνια, ενώ αποτελεί και αυτοδίδακτο μουσικό τα τελευταία 40 χρόνια της ζωής του. Έχει γεννηθεί στον Ευρωπό του Κιλκίς το 1956, από Μικρασιάτες γονείς. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κτηνιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.) και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας κτηνίατρος στην ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς. Πέρα από την ιδιότητα του κατασκευαστή, έχει και αυτή του συγγραφέα. Πιο συγκεκριμένα, έχει επιλέξει να μοιραστεί τα μυστικά της οργανοποιϊας που ανακάλυψε από την τριβή του με το θέμα τα τελευταία χρόνια, γράφοντας και εκδίδοντας δύο βιβλία που είναι στην διάθεσή σας μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα (σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Άσσος Κούπα και τις Εκδόσεις iWrite).

 • Κατασκευή 85%
 • Μελέτη και Παραγωγή 90%
 • Συγγραφή 80%

Κουμαρτζής Ιορδάνης

Υπεύθυνος Πωλήσεων Ο Ιορδάνης Κουμαρτζής είναι επαγγελματίας μουσικός (μπάσο, κόντραμπασο), δάσκαλος μουσικής σε μικρότερες ηλικίες και συνεμπνευστής του μουσικού σχήματος Aperito (με συχνές εμφανίσεις σε διάφορα μέρη της Ελλάδος, αλλά και του εξωτερικού). Στα “Μουσικά Όργανα Αναστάσιος” έχει αναλάβει τον ρόλο του υπεύθυνου πωλήσεων, καθώς και αυτόν του ποιοτικού ελέγχου παίζοντας κάθε όργανο που παράγεται και ελέγχοντας την υψηλή ποιότητα του, τόσο μουσικά όσο και κατασκευαστικά.

 • Διδασκαλία 85%
 • Εμπειρία στον χώρο των Οργάνων 90%
 • Έλεγχος ποιότητας 80%

Κουμαρτζής Νικόλαος

Υπεύθυνος έρευνας και ανάπτυξης Ο Νικόλαος Κουμαρτζής είναι υπ. Διδάκτορας του τμήματος Δημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε., με πλούσιες σπουδές πάνω στην Πληροφορική, τις Εκδόσεις και το Product Design. Είναι συνεμπνευστής και συνιδρυτής των Πρότυπων Εκδόσεων Πηγή και των Εκδόσεων iWrite.gr, συγγραφέας δεκάδων βιβλίων (5 προσωπικά συγγράμματα και συμμετοχή σε δεκάδες συλλογικά βιβλία) και ερασιτέχνης φωτογράφος και κινηματογραφιστής (με συμμετοχές σε εκθέσεις και φεστιβάλ σε Ελλάδα και εξωτερικό). Στα “Μουσικά Όργανα Αναστάσιος” έχει αναλάβει την έρευνα και την ανάπτυξη νέων μουσικών οργάνων, σε συνεργασία πάντα με τον οργανοποιό, καθώς και την προώθηση (με παράλληλη ανάπτυξη του branding) της νέας αυτής προσπάθειας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

 • Ανάπτυξη προσωμοίωσης 85%
 • Τεχνολογία υλικών 80%
 • Έρευνα παραγωγής 90%

Κουμαρτζής Θεόδωρος

Υπεύθυνος διαδικτυακής παρουσίας και επικοινωνίας Ο Θοδωρής Κουμαρτζής είναι ερασιτέχνης μουσικός, όντας παίκτης μίας μεγάλης γκάμας μουσικών οργάνων. Έχει σπουδάσει Πληροφορική, έχει πολυετή εμπειρία ως graphic designer, ενώ αποτελεί και εμπνευστή του Reggetiko Project. Τέλος, είναι μέρος της αδελφότητας κατανταδόρων Tuna της Βαγιαδολίδ τα τελευταία χρόνια, όντας πλέον “βετεράνος”. Στα “Μουσικά Όργανα Αναστάσιος” έχει αναλάβει τη διαδικτυακή παρουσία και επικοινωνία της επιχείρησης, καθώς και την προώθηση των οργάνων στην ισπανόφωνη παγκόσμια αγορά.

 • Διαδικτυακές Εφαρμογές 80%
 • Προώθηση Προϊόντων 85%
 • Επικοινωνία 90%

100% Ποιότητα

Είμαστε σίγουροι για την ποιότητα των μουσικών μας οργάνων, σε σημείο μάλιστα να προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής τους για οποιονδήποτε λόγο μέσα σε 10 ημέρες. Δεν είστε καν υποχρεωμένοι να μας πείτε τον λόγο!

Έρευνα & Ανάπτυξη

Συνεχώς αναζητούμε το νέο, το ποιοτικό. Για το λόγο αυτό, ένα μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μας στο εργαστήρι είναι η έρευνα και η ανάπτυξη αρχαίων και σύγχρονων μουσικών οργάνων που δεν υπάρχουν στην ελληνική αγορά!

Ένα Click μακριά!

Με δύο υιούς επαγγελματίες της Πληροφορικής, δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά. Τα “Μουσικά Όργανα Αναστάσιος” βρίσκονται ένα click μακριά, με ηχητικά clips, φωτογραφίες, διαδικτυακή αγορά και άμεση υποστήριξη!

Ρωτήστε για εμάς!

Στόχος μας; Να δώσουμε σε μαθητές και επαγγελματίες μουσικούς ποιοτικά όργανα, με εξαιρετικό ήχο, στη σωστή τιμή! Συζητήστε μας και θα ακούσετε σίγουρα κάτι καλό…

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Είστε επαγγελματίας μουσικός; Μαθητής μουσικής; Κάποιο κατάστημα ή προμηθευτής; Ακόμα και wanna-be οργανοποιός; Ρωτήστε μας και θα σας βοηθήσουμε!

Pin It on Pinterest

Share This
Οργανοποιία Αναστάσιος - Luthieros Music Instruments

Κάνε τώρα εγγραφή στο Newsletter μας

Στέλνοντας μόνο το email σου, θα έχεις την ευκαιρία να ενημερωθείς για ειδικές προσφορές, παρουσιάσεις αλλά και ξεχωριστά δώρα!

Αυτό ήταν! Θα επωφεληθείτε άμεσα από την επόμενη κιόλας προσφορά της Οργανοποιίας μας.